Det här är vad vi gör

Smarta, attraktiva och hållbara inredningslösningar för hotell och restauranger

SIFAB förverkligar visioner genom att vara den viktiga länken mellan kund, arkitekter, hantverkare och drift. Vi erbjuder helhetslösningar för hela processen – från koncept och design till färdig och installerad inredning.

Som totalleverantör tar vi ansvar för hela projektet. Vi ser över minsta detalj noggrant och tar ansvar för att hela processen flyter på problemfritt från början till slut.

Design, inredning och byggtjänster

Med SIFAB som leverantör säkerställs kvaliteten i varje del av din ny- eller ombyggnadsprocess av en stilsäker och engagerad partner. Vi är specialiserade på leverans av specialsnickerier och lösa möbler, men erbjuder även kompletta byggnationstjänster vid renoveringar.

Dina behov leder vägen och vi skräddarsyr erbjudandet efter ditt projekt. Anlita oss som totalleverantör med ansvar från koncept och design till färdigt och installerat projekt – eller för valda delar av tjänsten.

Inredning

Vi har ett skarpt öga för de små detaljerna som gör den stora skillnaden och levererar den perfekta mixen av funktionalitet, kreativitet och stilsäker design. Vi har med oss vår kunskap och kompetens under hela projektet och ser till att varje rum lever upp till sin fulla potential.

Design

Genom våra duktiga inredningsarkitekter skapar vi miljöer där gäster vill umgås. Vi tar sedan designen från ritbordet hela vägen till färdig inredda hotellrum, lobby miljöer och restauranger.

Byggtjänster
Vi erbjuder kompletta byggnationstjänster vid renovering av hotell, restaurang och liknande verksamheter. Dina behov visar vägen och vi skräddarsyr våra renoveringstjänster efter ditt projekt.

Projektledning och kvalitet

Vi tar hela ansvaret för projektledningen – på så sätt kan vi säkerställa kvalitet i alla delar. Under många år har vi förfinat vårt arbetssätt och vår standard. Vår inredning tillverkas med erfarenhet, stort kunnande och personligt engagemang. Som totalleverantör kan vi säkerställa att designen, produkterna, hantverket och installationen håller hög nivå från början till slut i varje projekt.

Specialister på lösa möbler och specialsnickerier

Över 50 år i branschen har medfört en förståelse för hotell och restaurangverksamheten som gör att vi vet vad som krävs av inredningen vi levererar. Det gör oss till en viktig kvalitetssäkrare som också tar med underhållsfrågor i beräkningen. Vi kan bidra med ett verksamhetstänk som ofta faller bort när ärendet går direkt från arkitekt till tillverkare och byggbolag.

Vi delar med oss av vår kunskap och kompetens för att se till att varje rum lever upp till sin fulla potential. Tillsammans lyfter vi gästupplevelsen till nästa nivå och skapar unika rum för dina gäster.

Hållbara interiörlösningar

Hållbarhet är en viktig fråga för oss och något vi gärna hjälper till med i våra projekt. Det handlar till stor del om att vi själva levererar hållbara produkter och hittar underleverantörer som arbetar med schyssta villkor och miljövänliga eller återvunna material. Vi har även kontakter för att skänka vidare den inredning vi monterar ned så att den kan komma till användning igen. Det finns många sätt att öka miljömedvetenheten i ett projekt och vi är gärna er rådgivare i frågan.